Rólunk mondták

5
„Már nem tudom, hogy mit csinálnék nélkülük! Nem gondoltam volna,       hogy ennyi mindenben számíthatok rájuk.”

Kiss Antónia

marketing asszisztens
5
„Egyik pillanatról a másikra minden eltűnt a vállalati meghajtóról – már     tudom, hogy mennyire fontos az üzletfolytonosság biztosítása. ”

Talpas Lóránt

üzletvezető
5
“Már több, mint 10 éve dolgozom az Exis.hu csapatával. Én csak szuper-    latívuszokban tudok beszélni az általuk nyújtott szolgáltatásról.”

Alföldi Rebeka

Oktatási asszisztens
5
„Rövid idő alatt összecsiszolódtunk, a srácok könnyen alkalmazkodtak a mi elvárásainkhoz és be kell vallani – megszokásainkhoz. Mindig feldobtak új lehetőségeket.”

Tóth Gusztáv

Kereskedelmi ügyintéző
5
„Csak jót tudok mondani az Exis.hu csapatáról, szuper a munkakapcsolat. Mindegy, hogy milyen módon kérünk segítséget: mindig elérhetőek, és      ...

Kiss Katalin

Belsőépítész, designer
5
„A mi szakmánkban fontos a precizitás, tőlük mindig azt kaptam, amit        ígértek, és úgy, ahogyan ígérték. Szeretem, hogy ...

Babos Lóránt

Mérnök
5
„Megbízható adatkezelés, pontos határidők, jó ár-érték arány, segítőkész ügyfélszolgálat. Egyszerűen szükség van arra, hogy legyen kihez fordulni.”

Lőrincz Zsolt

Ügyvezető igazgató
5
„Nagyon hálás vagyok az Exis.hu-s fiúknak minden segítségért melyet nyújtottak. Félszavakból is megértik, hogy mit szeretnék. Szóval, kösz mindent fiúk!”

Lakatos Anna

Ortopédiai műszerész
5
„Hozzáállásuk példaértékű a mai vállalkozói világban. Sokat keresgéltem a különféle informatikai szolgáltatók között, végül a személyes találkozó győzött meg.”

Tóth Csaba

Generálkivitelező
  • 1
  • 2