Rólunk

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Rólunk

Lendületes csapat, elégedett ügyfelek

„Soha senki nem jut elég messzire, kivéve, ha megvalósítja a lehetetlent, legalább naponta egyszer.” (Elbert Hubbard)

Munkánk során a legkülönfélébb léptékű és összetettségű feladatokkal találkozunk. Sikerünk titka és ügyfeleink elégedettségének legfőbb oka talán éppen az, hogy legyen bármilyen informatikai feladat, nemcsak, hogy megtaláljuk rá a megoldást, hanem meg is oldjuk a lehető legrövidebb határidővel.

Az Exis.hu immár 14 éve szolgálja ki ügyfeleit, stabil háttérrel, hatékony támogatás biztosításával. Jelenleg mintegy 30 cég közel 2000 számítógépét üzemeltetjük. Megbízóink többsége KKV (Super Channel, AdexGo Kft., Creditforte Kft.,), de szerepel köztük multinacionális nagyvállalat (B2Holding Zrt., CyberJump) és állami tulajdonú nonprofit szervezet (OMSZI Nonprofit Kft., DMREK), valamint dolgozunk Magyarország határain kívül is. Ennek megfelelően egyaránt tudunk megoldásokat javasolni és alkalmazni nagyvállalati rendszerkörnyezetben, valamint költséghatékony kisvállalati megoldások megtalálásában is készséggel segítünk. Munkánkat magyar és angol nyelven végezzük, partnereinkkel egyfajta külső informatikai divízióként működünk együtt, de igény esetén állandó kihelyezett munkatársat is tudunk biztosítani.

Amennyiben érdekes lehet a lehetőség, hogy a megfogalmazott és a jövőben felmerülő feladatokat egy szerződött informatikai csapat szakértelmére bízzák, örömmel vennénk egy személyes bemutatkozás lehetőségét, hogy konkrét feladatokról és elképzelésekről egyeztethessünk.

SZAKEMBEREINK

Sokoldalúságunk és megoldás-orientált szemléletünk biztosítja, hogy a ránk bízott feladatot a lehető legjobb kezekben tudhassa

30 cég bizalmát már kiérdemeltük

0+

Elvégzett project

Infrastruktúra építés, tanácsadás, egyedi feladatok
0+

Aktív partner

Konstans bővülés és új megbízások
0+

Üzemeltetett számítógép

Folyamatos kapacitástervezés és optimalizálás
0+

Profi informatikus

Gyakornoki program és folyamatos utánképzés