Archive for június 9th, 2022

Milyen befektetést igényel tőlem az Önök munkája?

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessünk egy személyes találkozót és felmérhessük az igényeket. Számos csomagajánlat közül választhat, de azokat az igényeire is tudjuk szabni, hogy szolgáltatásunk minél inkább az Ön érdekét szolgálhassa.

Read More

Külsős munkavállalók alkalmazásához kér technikai segítséget?

Saját tulajdonú laptoppal rendelkezik, amely nem a vállalati rendszer része, ugyanakkor fontos, hogy arról elérje cégének erőforrásait is. Szüksége van azonnali hozzáférésre, miközben úgy kell tudnia dolgozni a vállalati rendszerben (vagy akár egyszerre több vállalat több rendszerében), hogy közben az ne legyen befolyással saját, egyéni beállításaira. Sokéves tapasztalatunk van a külsős munkavállalók munkaállomásainak leghatékonyabb kialakításában.

Read More

Milyen igényei vannak a mobil felhasználóknak?

Az esetek nagy részében a munkahelyén kívül dolgozik, ennek ellenére mindig releváns, naprakész információknak kell, hogy a birtokában legyen. Nem várt helyzetekben azonnali reagálásra van szüksége, pl: ha a laptopját ellopják, a rajta lévő adatok nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe, de  beállításai és állományai sem veszhetnek el, hamar reprodukálhatónak kell lennie a munkakörnyezetének. Természetesen ebben is tudunk segíteni.

Read More

Milyen igényei vannak a klasszikus irodai felhasználónak?

Általában helyhez kötötten, az íróasztalánál dolgozik, de előfordul az is, hogy utazik, vagy tárgyalóban készíti elő a prezentációját. Nagy rendszerteljesítményre, és személyre szabott alkalmazásokra van szüksége, így fontos számára, hogy beállításai minden gépen elérhetőek legyenek, illetve tartózkodjon bárhol, a szükséges fájlokhoz gyorsan hozzáférjen. Vagyis: vándorló profil és mappaáritányítás, központi fájlszerver létrehozása, alkalmazás virtualizáció (App-V), desktop virtualizáció (Med-V). […]

Read More

Testreszabható-e a biztonsági audit?

Természetesen igen. Azonban a rendszerbiztonságnak vannak olyan sarokpontjai, amelyek lefuttatása mindenképpen indokolt, ugyanakkor az egyes cégprofiloknak megfelelően a tesztek igény szerint bővíthetőek.

Read More

Milyen területekre terjed ki egy rendszerbiztonsági audit?

Magában foglalja azon eljárásrendek áttekintését, amelyek meghatározzák a biztonsági standardokat és irányelveket. Szintén tartalmazza a jogosultsági koncepció, a hozzáférési kontrollok, valamint a kritikus hozzáférési jogosultságok felülvizsgálatát, szükség esetén kialakítását.

Read More

Mit jelent a rendszerbiztonsági audit?

Szakértőink segítségére lehetnek a problémás területek azonosításában, részletes vizsgálatok lefolytatásában, és az azonosított biztonsági hiányosságok megoldásában.

Read More

Mit jelent a rendszerfelügyelet?

A rendszergazda elsődleges feladata. Gondoskodik az új fiókok beállításáról és az aktív címtár-adminisztrációról, létrehozza a hozzáférési szinteket és felhasználói hitelesítések keretrendszerét. Nyomon követi a szerver teljesítményét, futtatja a rendszer teljesítményéről szóló jelentéseket, monitorozza az eredményeket.

Read More

Miért van szükségem rendszergazdára, ha eddig is boldogultam nélküle?

A kérdés inkább az, hogy mennyivel lenne hatékonyabb vele együtt? Biztosan előfordult már, hogy egy feladatot csak részben oldottak meg, mert nem volt rá elég kapacitás vagy nem volt hozzáértő szakember jelen. A rendszergazda olyan védelmet és biztonságot is jelent, amelyre manapság már szükség van. Gondoskodnak arról, hogy a rendszerek biztonságosak legyenek a jogsértések és […]

Read More

Mit csinál valójában egy rendszergazda?

Olyan szakember, aki felelősséggel tartozik a hálózat beállításáért, a szerverek éves karbantartásáért (levelezőszerverekért és a fájlszerverekért) és még sok minden másért. Feladata megbízható munkakörnyezet biztosítása, szoftverek, hardverek és hálózatok mélyreható ismerete. Neki kell terveznie, rendszereznie és módosítania is, miközben karbantartja az operációs rendszereket, üzleti alkalmazásokat, biztonsági eszközöket, webszervereket, e-maileket, laptopokat és asztali számítógépeket, de valójában […]

Read More
  • 1
  • 2