Archive for május 9th, 2022

Tóth Csaba

„Hozzáállásuk példaértékű a mai vállalkozói világban. Sokat keresgéltem a különféle informatikai szolgáltatók között, végül a személyes találkozó győzött meg.”

Read More

Lakatos Anna

„Nagyon hálás vagyok az Exis.hu-s fiúknak minden segítségért melyet nyújtottak. Félszavakból is megértik, hogy mit szeretnék. Szóval, kösz mindent fiúk!”

Read More

Lőrincz Zsolt

„Megbízható adatkezelés, pontos határidők, jó ár-érték arány, segítőkész ügyfélszolgálat. Egyszerűen szükség van arra, hogy legyen kihez fordulni.”

Read More

Babos Lóránt

„A mi szakmánkban fontos a precizitás, tőlük mindig azt kaptam, amit        ígértek, és úgy, ahogyan ígérték. Szeretem, hogy nem volt mellébeszélés.”

Read More

Kiss Katalin

„Csak jót tudok mondani az Exis.hu csapatáról, szuper a munkakapcsolat. Mindegy, hogy milyen módon kérünk segítséget: mindig elérhetőek, és      türelmesek.”

Read More

Tóth Gusztáv

„Rövid idő alatt összecsiszolódtunk, a srácok könnyen alkalmazkodtak a mi elvárásainkhoz és be kell vallani – megszokásainkhoz. Mindig feldobtak új lehetőségeket.”

Read More

Alföldi Rebeka

“Már több, mint 10 éve dolgozom az Exis.hu csapatával. Én csak szuper-    latívuszokban tudok beszélni az általuk nyújtott szolgáltatásról.”

Read More

Talpas Lóránt

„Egyik pillanatról a másikra minden eltűnt a vállalati meghajtóról – már     tudom, hogy mennyire fontos az üzletfolytonosság biztosítása. ”

Read More

Kiss Antónia

„Már nem tudom, hogy mit csinálnék nélkülük! Nem gondoltam volna,       hogy ennyi mindenben számíthatok rájuk.”

Read More